Your address will show here +12 34 56 78
Mylogenics

 
Mylogenics

 


 


Mylogenics™ – Instant Muscle Enhancemant Techniques. Mylogenics is een nieuwe, revolutionaire en veel omvattende test- en behandelmethodiek waarbij het direct boeken van resultaat centraal staat.


Zo worden o.a. de meest succesvolle en effectieve technieken van diverse myofasciale methoden gecombineerd met die van Muscle Activation, Functional Stretching, Functional Medicine, Manual Concepts enz.


Met behulp van Mylogenics sporen we binnen enkele minuten de zwakke schakels binnen het spier- en zenuwstelsel van een cliënt op.Bijna alle klachten aan het menselijk lichaam kan je beïnvloeden door middel van Mylogenics. Deze methode van behandelen zorgt vaak voor spectaculaire resultaten.


Doel van Mylogenics


Het doel van Mylogenics is het herstellen van de optimale structuur, beweging en functie van de diverse weefsels en het losmaken van verkleefde zenuwvezels en bloedvaten.


Dit gebeurt door het verwijderen van verklevingen in weefsels door het toepassen van specifieke behandelmethodes. Snel verlichting van pijnEen Mylogenics behandeling zorgt voor snelle pijnverlichting en directe verbetering van atletische prestaties en vrijer bewegen in het dagelijks leven.


Met mylogenics worden zwakke schakels dus direct versterkt en indien nodig wordt een doelgericht trainingsschema, voedingsadvies en supplementenadvies aangeboden.


Deze behandelmethode heeft al succes geboekt bij de volgende klachten:


 


–  Frozen shoulder


–  Doof gevoel


–  Uitstraling in benen


–  Uitstraling in armen en vingers


–  Knie klachten


–  Whiplash


–  Lage onderrug klachten


–  Allerlei “vage klachten”


–  Hardnekkige terugkerende klachten


–  Beperkte bewegingsuitslag


–  RSI


 


Wil jij graag een effectieve methode om je klachten direct te verminderen en/of je sportprestaties verbeteren? Neem dan contact met mij op via het contactformulier of bel mij direct 06 – 13589910